- الحصول على الرابط
- X
- بريد إلكتروني
- التطبيقات الأخرى
- الحصول على الرابط
- X
- بريد إلكتروني
- التطبيقات الأخرى
المكونات
3اكواب ارز
3اكواب مياه
بصله متوسطه
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة كركم
معلقة كبيرة سمن او زيت
الطريقة
نغسل الارز وننقعه لمدة ساعه
فى اناء نضع معلقة سمن او زيت ثم
نضيف البصل بعد تقطيعه قطع
صغيرة جدا جدا
نتركه حتى يصبح لونه احمر
نضيف الماء والملح والكركم
وبعد الغليان نضيف الارز
وبعد الغليان نهدى الحراره
جدا جدا
ويترك حتى تمام النضج
وبالهنا والصحة والعافية.
3اكواب ارز
3اكواب مياه
بصله متوسطه
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة كركم
معلقة كبيرة سمن او زيت
الطريقة
نغسل الارز وننقعه لمدة ساعه
فى اناء نضع معلقة سمن او زيت ثم
نضيف البصل بعد تقطيعه قطع
صغيرة جدا جدا
نتركه حتى يصبح لونه احمر
نضيف الماء والملح والكركم
وبعد الغليان نضيف الارز
وبعد الغليان نهدى الحراره
جدا جدا
ويترك حتى تمام النضج
وبالهنا والصحة والعافية.
- الحصول على الرابط
- X
- بريد إلكتروني
- التطبيقات الأخرى
تعليقات
جميل تسلم ايدك 👍👍😍😍
ردحذفتسلمي
حذف