مبروشة بالتمر

فراخ بانيه مقرمشه ولذيذة

طريقة عمل فراخ بانيه مقرمشه من الخارج وطريه من الداخل لذيذة جدا
فراخ بانيه مقرمشه
المكونات
نصف كيلو فراخ بانيه
بصل بودر
ثوم مفروم
ملح وفلفل
قرفة زنجبيل
زعتر وروز مارى
معلقه زيت
عصير ليمون
زيت للقلي
دقيق
بيضه
بقسماط مطحون
او فيجيتار
الطريقة
نتبل الفراخ بكل التوابل (بصل بودر وملح وفلفل...)
مع معلقة زيت ونتركها ساعة على الأقل
الفراخ نضعها اولا فى دقيق ثم البيض
ثم الفيجيتار ونرصها فى طبق
ونضعها بالثلاجة حوالى ساعه
وبعدين نخرجها نقليها فى زيت
غزير ساخن .
وبهذه الطريقة مش ممكن تفصل
طبقه الفيجيتار عن الفراخ بإذن الله
وبالهنا والصحة والعافية.
مع

تعليقات