مبروشة بالتمر

اقراص الفراخ المشوية اللذيذة

اقراص الفراخ المشوية اللذيذة مناسبة للدايت

اقراص الفراخ المشوية اللذيذة ومناسبة للدايت

طريقة عمل اقراص الفراخ المشوية اللذيذة ومناسبة للدايت
ومناسبة للاطفال صحيه ولذيذة ورائعة وسهلة التحضير.
مكونات اقراص الفراخ المشوية اللذيذة
نصف كيلو صدور فراخ مخلية ومفرومة
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فلفل اسود
معلقة كبيرة بصل بودر
معلقة صغيرة ثوم بودر
رشه قرفه
رشه زنجبيل
2معلقة كبيرة بقسماط مطحون
طريقة عمل اقراص الفراخ المشوية اللذيذة ومناسبة للدايت
اولا:نخلط كل المكونات مع بعضها البعض حتى تتجانس مع
بعضها البعض ولو متوفر محضرة طعام ممكن نخلطها فى
محضرة الطعام حتى تصبح متجانسة تماما.
ثانيا:نتركها بالثلاجة لمدة ساعة حتى يسهل تشكيلها الى
اقراص.
ثالثا:نقوم بتشكيلها على هيئه اقراص متساويه الحجم
ويفضل على ورقه زبدة حتى لا تلتصق.
ونتركها فى الثلاجة لمده ساعة .
رابعا.نسخن الشواية جيدا وندهنها زيت خفيف
ونشويها.
ممكن نشويها على شواية الفحم او الشوايه الكهربائيه
واذا لم يتوفر ما سبق نشويها على طاسة تيفال
عادى جدا.
نسخن الطاسة جيدا وندهنها زيت خفيف جدا
ونرص الاقراص خمس دقايق على كل جهة
واحلى اقراص فراخ مشوية مناسبة للدايت والاطفال
وبالهنا والصحة والعافية.

تعليقات